Filmcafés

4 FILMCAFÉS in 2018 op de woensdagen           18 april / 16 mei / 13 juni / 11 juli > Clubzaal Verkadefabriek Den Bosch.
Programma’s met onderwerpen & gasten worden hier binnenkort bekend gemaakt.

 

Het Filmcafé is een open café-avond, op een sfeervolle locatie > de clubzaal van de Verkadefabriek in Den Bosch. Een avondvullend interactief programma met boeiende interviews met zowel jonge en ervaren filmgasten afgewisseld met filmfragmenten, demonstraties, mogelijkheden om te netwerken en filmmuziek door Dj Losse Veter. De onderwerpen van de filmcafe’s worden o.a. aangedragen door jonge filmmakers zelf.

Vrij toegankelijk en interessant voor zowel de jonge en professionele filmmakers én de nieuwsgierige filmliefhebbers van alle leeftijden en filmgenres.

Tijdens het filmcafé kunnen jonge filmmakers en regisseurs tot 30 jaar zich aanmelden voor het ONE WEEK FILMproject van 13 t/m 17 augustus 2018.

2016 Programma Filmcafés

In de aanloop naar het One Week Filmproject (8 t/m 12 aug) en het Nieuwe Filmers Festival (25 september) vindt weer een reeks Filmcafés plaats voor ontmoeting, filmvertoningen en lezingen: 18 mei, 15 juni en 20 juli 2016 in het Mariapaviljoen te Den Bosch en 7 september in de Willem […]Lees meer »

2015 Programma filmcafés

Filmcafés in 2015: Filmcafé #1 | woensdag 27 mei – 19:00u – 23:00u | W2 Poppodium Den Bosch Te gast: Richard de Maaré (Acteursspot.nl), production designer Ylinde Kuiper, Nikki van Olst (Filmdier.nl) en spelregisseur Natasja d’Armagnac Films: Bibbidi Bobbidi Boo van Nicky Groenewoud, selfie #365 project van Ivan Hidayat, korte […]Lees meer »

2014 Filmcafé 19 juni > VERSLAG

Nieuwe Filmers organiseert in de aanloop naar het One Week Filmproject en het Nieuwe Filmers festival twee filmcafés voor ontmoeting, workshops en viewings. Op 19 juni vond de eerste plaats in het SOLOS pand aan de Nieuwstraat 28. Op het programma stonden presentaties van Frank van Osch (documentairemaker), Frans van […]Lees meer »