One Week Film Project

Meld je aan voor het One Week Filmproject 2018!  

Dit jaar vindt het One Week Filmproject plaats van 13 t/m 17 augustus. Met Den Bosch, de Verkadefabriek als het centrale hart, maar filmen mag natuurlijk overal. Maximaal 10 teams van een nieuwe generatie filmers maken aan de hand van een thema binnen één werkweek nieuwe korte films, van script tot eindmontage en in elk denkbaar genre, met begeleiding van coaches uit het filmvak. Iedereen kan zich aanmelden als teamcaptain: regisseurs, cameramensen, acteurs, editors, schrijvers, producenten en meer. Met vermelding van de motivatie, beschikbaarheid en voorbeelden van eerder werk. Het NF team maakt een selectie van de aanmeldingen.

Je stelt voor je aanmelding zelf je team samen. Lees eerst de deelname specificaties & voorwaarden 2018 en vul het inschrijfformulier 2018 in. Zoek je nog mensen om je team mee te vormen? Dan kun je terecht op de Facebookgroup One Week Filmproject- gezocht & aangeboden .Bij de NF filmcafés op 18 april, 16 mei, 13 juni, 11 juli kun je andere filmmakers en eventueel potentiële teamleden ontmoeten.

Alle films van het One Week Filmproject worden gepresenteerd tijdens het Nieuwe Filmers Festival in de Verkadefabriek in Den Bosch NL op 8 september en dingen mee naar Het Paradepaardje met extra prijzen, diverse categorieprijzen, de publieksprijs en een natraject!

Heb je nog vragen stuur ons een mailtje – info@nieuwefilmers.nl

Kijk hier voor foto’s van de ONE WEEK in 2017