One Week Film Project

 

13 t/m 17 augustus 2018 vanuit de Verkadefabriek Den Bosch

7-8 filmteams van een nieuwe generatie filmers uit Nederland doen mee! Elk team staat onder leiding van een teamcaptain, niet ouder dan 30 jaar, deze meldt zich bij NIEUWE FILMERS aan met een compleet team dat nodig is om een korte filmproductie in korte tijd te realiseren. Den Bosch is het centrale hart van het ONE WEEK FILM project, maar filmen kan overal!

Aanmelden voor het One Week Filmproject kan binnenkort. Heb je nu al interesse stuur ons een mailtje – info@nieuwefilmers.nl – met als onderwerp ‘Interesse One Week Filmproject 2018′.

De ONE WEEK start op maandagochtend 13 augustus met ontvangst van de teamleiders en een deel van hun filmteam in de Verkadefabriek en volgt de bekendmaking van de opdracht die verwerkt moet worden in de film. Dit is een kleine bemoeienis van de organisatie met de inhoud van de film bedoeld om te verifiëren dat de film daadwerkelijk in die week gemaakt is.

Daarna starten de teams direct met het schrijven van de eerste versie van hun filmscript. In de middag bespreken de teams tijdens een speeddatingsessie met filmvak coaches de eerste filmscriptversies. Voor tips & tricks over uiteenlopende aspecten van het film maken zoals camera, spel, geluid, regie, productie, scriptschrijven. Gedurende de hele week kunnen de teams met vragen terecht bij een overall filmcoach.

Op dinsdag 14 en woensdag 15 augustus bezoekt het NIEUWE FILMERS team met de algemeen filmcoach de verschillende filmlocaties om waar nodig de teams te helpen met inhoudelijke en/of praktische adviezen.

Op vrijdag 17 augustus moeten om 17u. de compleet afgewerkte film ingeleverd zijn bij het NIEUWE FILMERS team in de Verkadefabriek. Te laat inleveren betekent niet meedingen naar de filmaward Het Paradepaardje 2017 en de extra prijzen, wel vertoning tijdens het NIEUWE FILMERS FILMFESTIVAL op 8 september in de Verkadefabriek.

Foto’s van het ONE WEEK FILM PROJECT