One Week Film Project

ONE WEEK FILM PROJECT  7 T/M 11 AUG. 2020

9-10 filmteams gaan in 2020 de zenuwslopende uitdaging aan – een volledige korte film maken in 5 dagen in elk denkbaar genre! Een creatieve rollercoaster met een onverbiddelijke deadline op dinsdag 11 augustus om 17:00u! Deadline niet gehaald, de film wordt wel vertoond tijdens het Nieuwe Filmers Festival op 5 september in de Verkadefabriek in Den Bosch, maar dingt niet mee naar de film award Het Paradepaardje met de geldprijs. Gelukkig wel naar de Publieksprijs en de 9 categorieprijzen. Alle prijzen worden op 5 september uitgereikt door een landelijke professionele filmvakjury. Nieuwe Filmers biedt alle teams ook twee extra prijzen in het natraject na het festival; een One Hour Exclusive Date met een film professional én een besloten ‘masterclass’ door de vakjury, n.a.v. het juryrapport.

Aan het programma van de NF editie 2020 wordt gewerkt! Binnenkort vind je op deze pagina en op social media de  wedstrijdreglementen en voorwaarden voor het One Week Film project in 2020. Nu al nieuwsgierig? Stuur ons een mail > info@nieuwefilmers.nl

IMPRESSIE ONE WEEK vorige edities

PODCAST  ‘DE REGISSEUR IS DÉ BAAS ..!!  wat je kunt verwachten van algemeen coach Klaas van Eijkeren!

PODCAST  ‘NEGEER HET STEMMETJE DAT ZEGT DAT ‘T NIET KAN!’ aldus regisseur Jan Van Ooijen en First AD Majorie Brouns, winnaars One Week 2018. Hoe hebben ze dat vorig jaar zelf gedaan!?

PODCAST SCHRIJVEN VOOR KORTE FILM  – door scenarist Joeri Pruys !? Wil je meer weten beluister de LEES het interview met Joeri uit Filmcafe #2- 29 mei j.l.

Check de FOTO’S van de One Week 2019 en voor FOTOS van de ONE WEEK in 2018 – CHECK Making Of van het ONE WEEK FILM PROJECT 2018. Aftermovie door Ijen Tervooren.

2018 – DE FILM TRAILERS !

HEIN / ROSEBUD / BADMAN / 2034 / EINDZEGE 5 korte films gemaakt tijdens het – One Week Film Project – 13 t/m 17 augustus 2018 van NIEUWE FILMERS, landelijk filmplatform mét festival voor jonge filmmakers. De films gaan op za. 8 september 2018 in première tijdens het Nieuwe Filmers […]Lees meer »