2018 INSCHRIJVEN ONE WEEK FILMPROJECT

One Week Filmproject 2018 >  inschrijving – BINNENKORT – geopend!

Filmteams kunnen zich -BINNENKORT- weer aanmelden voor het One Week Filmproject! Dit jaar van 13 t/m 17 augustus, met Den Bosch, de Verkadefabriek als het centrale hart, maar filmen mag natuurlijk weer overal. Maximaal tien teams van een nieuwe generatie filmers maken aan de hand van een thema binnen één week nieuwe korte films, van script tot eindmontage en in elk denkbaar genre, met begeleiding van coaches uit het filmvak. Iedereen kan zich aanmelden: van regisseurs, tot cameramensen, acteurs, editors, schrijvers, producenten en meer. Ervaring is niet vereist, wel vermelding van de motivatie, beschikbaarheid en, wanneer voorhanden, voorbeelden van eerder werk. Het Nieuwe Filmers team maakt een selectie van de aanmeldingen.

Je stelt voor je aanmelding zelf je team samen. Zoek je nog mensen om je team mee te vormen? Dan kun je terecht op de Facebookgroup One Week Filmproject- gezocht & aangeboden Bij de NF filmcafés op 18 april, 16 mei, 13 juni, 11 juli kun je andere filmmakers en eventueel potentiële teamleden ontmoeten.

Aanmelden voor het One Week Filmproject kan binnenkort. Heb je nu al interesse stuur ons een mailtje – info@nieuwefilmers.nl – met als onderwerp ‘Interesse One Week Filmproject 2018′.

Alle films van het One Week Filmproject worden gepresenteerd tijdens het Nieuwe Filmers Festival in de Verkadefabriek in Den Bosch op 8 september (ovb) en dingen mee naar Het Paradepaardje met extra prijzen, diverse categorieprijzen, de publieksprijs en een natraject!

You must be logged in to post a comment.