Nieuwe Filmers Festival

NIEUWE FILMERS FESTIVAL ZA 5 SEPT. 2020

NIEUWE FILMERS FESTIVAL – feestelijke première avond van de 9-10 korte films gemaakt tijdens het One Week Film Project 2020 met Q&A met de filmmakers. Na het voorlezen van het juryrapport volgt de spetterende prijsuitreiking van de film award Het Paradepaardje 2020 mét de geldprijs t.w.v. 2750,- door de vakjury aan de winnende regisseur en team! Het publiek kiest de winnaar van de Publieksprijs met geldprijs t.w.v. 700,-. Ook reikt de jury negen categorieprijzen uit voor Beste regie, Beste scenario, Beste Acteur m/v, Beste Sounddesign, Beste Camera DOP (director of photography), Beste Editing, Beste Production Design en Beste Muziek!  Afsluitend is er een ‘afterparty’ en meet en greet met de filmmakers in de foyer van de Verkadefabriek.

De jury-samenstelling onder voorzitterschap van Jan van den Brink, film programmeur van de Verkadefabriek Den Bosch wordt hier bekend gemaakt.

Het publiek maakt tijdens deze filmavond kennis met zowel het inspirerende filmwerk alsook met de gedreven jonge regisseurs, scenarioschrijvers, acteurs en vele anderen!

Save the date van 5 sept! Tickets zijn vanaf juli/ augustus verkrijgbaar bij de Verkadefabriek. Wordt nog officieel bekendgemaakt.

CHECK DE FOTO’S VAN DE FESTIVAL AVOND EDITIE 2019 !

 

2018 – DE FILM TRAILERS !

HEIN / ROSEBUD / BADMAN / 2034 / EINDZEGE 5 korte films gemaakt tijdens het – One Week Film Project – 13 t/m 17 augustus 2018 van NIEUWE FILMERS, landelijk filmplatform mét festival voor jonge filmmakers. De films gaan op za. 8 september 2018 in première tijdens het Nieuwe Filmers […]Lees meer »