2018 NIEUWE FILMERS FESTIVAL – DE JURY

De vakjury voor het One Week Filmproject 2018 > Ilona van Heeckeren, Marina Wijn en Bob Wilbers. Zij hebben de moeilijke taak de prijswinnaars te kiezen.

Op za. 8 september zijn ze aanwezig bij de feestelijke NIEUWE FILMERS FESTIVAL premièreavond in de Verkadefabriek. Een avondvullend programma met premières van de vijf korte films gemaakt voor het ONE WEEK FILM project 2018 en interviews met de makers. Na het voorlezen van het juryrapport door de filmvakjury volgt een spetterende uitreiking van de film award Het Paradepaardje 2018 met € 1.250 prijzengeld aan de regisseur van de winnende film!  Ook reikt de jury prijzen uit in de categorieën; Beste regie, Beste scenario, Best Acteur m/v, Beste Sounddesign, Beste Camera DOP, Beste Editing & Beste Production Design! Het publiek bepaald de winnaar van de Publieksprijs.

ILONA VAN HEECKEREN

Filmprogrammeur Verkadefabriek en diverse andere filmpodia. Binnenkort directeur / bestuurder Natlab Eindhoven. Foto studio 040

 

MARINA WIJN 

Casting Director, all 16 jaar in het vak, castte acteurs voor 80 speelfilms en series o.a. voor de Emmy Award winnende film ‘Anything Goes’ [2015]. Geeft les op acteeropleidingen in NL en het buitenland. Was te gast in Filmcafé #2, 16 mei j.l.  Foto Wijn.com   marinawijn.com.

 

BOB WILBERS

Regisseur / director, oa. ‘De ludwigs’, ‘Celblok H’, ‘Sluipschutters’ en Dokter Tinus”. Foto Hanne van der Velde