One Week Film Project

INSCHRIJFDATUM VERLENGD – AANMELDEN KAN t/m 10 JULI!
ONE WEEK FILM PROJECT – 7 T/M 11 AUG. 2020 een korte film in 5 dagen, van script tot eindmontage, in elk denkbaar genre!

9-10 filmteams gaan in 2020 de zenuwslopende uitdaging aan – een volledige korte film maken in 5 dagen, van script tot eindmontage, in elk denkbaar genre! Een creatieve rollercoaster met een onverbiddelijke deadline op di. 11 augustus om 17:00u! Deadline niet gehaald, de film wordt wel vertoond tijdens het Nieuwe Filmers Festival op 5 september in de Verkadefabriek in Den Bosch, maar dingt niet mee naar de film award Het Paradepaardje met een geldprijs van 2750 euro. Gelukkig wel naar de Publieksprijs [700 euro] en de 9 categorieprijzen; Beste regie, Beste scenario, Beste Acteur m/v, Beste Sounddesign, Beste Camera DOP (director of photography), Beste Editing, Beste Production Design en Beste Muziek! Alle prijzen worden op 5 september uitgereikt door een landelijke professionele filmvakjury. Extra prijs voor alle teams: een besloten ‘masterclass’ door de vakjury n.a.v. het juryrapport. Deze vindt plaats in het natraject [na het festival].

In aanloop naar de One Week organiseren we de Workshop – Scenario schrijven voor korte film – door scenarist Joeri Pruys. En richten we een Covid ‘loket’ in als vraagbaak voor actuele en praktische info voor het werken volgens de Covid protocollen.

Doe je mee met je team!? Download het AANMELDFORMULIER en het VOORWAARDENFORMULIER [klik op beide formulieren]. Vind HIER de link naar de gratis Acrobat Reader om het aanmeldformulier te kunnen invullen.

Actuele informatie vind je op de One Week event Fb pagina

Vragen? Stuur ons een mail > info@nieuwefilmers.nl

IMPRESSIE ONE WEEK vorige edities

Check de ‘KORTE FILM VAN DE DAG‘ films, een greep uit de NF collectie 2014 t/m 2019 !

PODCAST  ‘DE REGISSEUR IS DÉ BAAS ..!!  wat je kunt verwachten van algemeen coach Klaas van Eijkeren!

PODCAST  ‘NEGEER HET STEMMETJE DAT ZEGT DAT ‘T NIET KAN!’ aldus regisseur Jan Van Ooijen en First AD Majorie Brouns, winnaars One Week 2018. Hoe hebben ze dat vorig jaar zelf gedaan!?

PODCAST SCHRIJVEN VOOR KORTE FILM  – door scenarist Joeri Pruys !? Wil je meer weten beluister de LEES het interview met Joeri uit Filmcafe #2- 29 mei j.l.

Check de FOTO’S van de One Week 2019 en voor FOTOS van de ONE WEEK in 2018 – CHECK Making Of van het ONE WEEK FILM PROJECT 2018. Aftermovie door Ijen Tervooren.

KORTE FILM VAN DE DAG

NIEUWE FILMERS KORTE FILM COLLECTIE 2014-2019 – De filmreeks is van 6 t/m 28 april 2020 gepubliceerd op NF facebook, tijdens het begin van de Corona crisis. Met dank aan de regisseurs en hun filmteams. Nieuwe Filmers is een landelijk filmplatform voor jonge professionele filmmakers in Den Bosch. Nieuwe korte […]Lees meer »

2018 – DE FILM TRAILERS !

HEIN / ROSEBUD / BADMAN / 2034 / EINDZEGE 5 korte films gemaakt tijdens het – One Week Film Project – 13 t/m 17 augustus 2018 van NIEUWE FILMERS, landelijk filmplatform mét festival voor jonge filmmakers. De films gaan op za. 8 september 2018 in première tijdens het Nieuwe Filmers […]Lees meer »