One Week Film Project

De Roller Coaster die filmmaken heet!’  Vrijdag 9 t/m dinsdag 13 augustus 2019 

[let op data nog o.v.b.!!]

Tijdens het One Week Film Project gaan filmteams de zenuwslopende uitdaging aan: maken van korte film in één [werk] week tijd! met een onverbiddelijke deadline. Den Bosch, de Verkadefabriek is het centrale hart van het ONE WEEK FILM project, maar filmen kan overal! Deadline niet gehaald !? Dan wordt de film wel vertoond, maar dingt deze niet mee naar de film award Het Paradepaardje. Wel naar de Publieksprijs en de categorieprijzen. Alle prijzen worden op 7 september uitgereikt door een professionele filmjury tijdens het Nieuwe Filmers Film Festival in de Verkadefabriek.

Inschrijven kan zeer binnenkort! Dat wordt hier en via social media bekend gemaakt en vind je hier ook het inschrijfformulier met de wedstrijdvoorwaarden!

Nu al interesse en vragen?! Mail ons info@nieuwefilmers.nl

 

IMPRESSIE ONE WEEK 2018

Kijk hier voor FOTOS van de ONE WEEK in 2018

CHECK Making Of van het ONE WEEK FILM PROJECT 2018. Aftermovie door Ijen Tervooren.

LUISTER NPO 2 radio-interview op set BADMAN team No Surrender met Justin van Dijk [acteur in Netflix serie Drugslords]

LEES Omroep Brabant interview op de site team NO SURRENDER

2018 – DE FILM TRAILERS !

HEIN / ROSEBUD / BADMAN / 2034 / EINDZEGE 5 korte films gemaakt tijdens het – One Week Film Project – 13 t/m 17 augustus 2018 van NIEUWE FILMERS, landelijk filmplatform mét festival voor jonge filmmakers. De films gaan op za. 8 september 2018 in première tijdens het Nieuwe Filmers […]Lees meer »