One Week Film Project

‘De Roller Coaster die filmmaken heet!’
Tijdens het One Week Film Project gaan filmteams de zenuwslopende uitdaging aan: in één [werk] week tijd een korte film maken in elk denkbaar genre!

Een creatieve rollercoaster met een onverbiddelijke deadline.Den Bosch, de Verkadefabriek is het centrale hart van het ONE WEEK FILM project, maar filmen kan overal! Deadline niet gehaald !? Dan wordt de film wel vertoond, maar dingt deze niet mee naar de film award Het Paradepaardje die, met de Publieksprijs en de categorieprijzen, op 7 september uitgereikt wordt tijdens het Nieuwe Filmers Film Festival in de Verkadefabriek.

Binnenkort wordt op deze site en via social media de datum van de One Week bekend gemaakt. Benieuwd!? Zie beeld en geluid van de editie in 2018:

CHECK Making Of van het ONE WEEK FILM PROJECT 2018. Aftermovie door Ijen Tervooren.

LUISTER NPO 2 radio-interview op set BADMAN team No Surrender met Justin van Dijk [acteur in Netflix serie Drugslords]

LEES Omroep Brabant interview op de site team NO SURRENDER

LEES Brabants Dagblad ‘Klok tikt door bij ONE WEEK Film project van SOLOS’

LUISTER naar het aanstekelijke verhaal van Klaas van Eijkeren algemeen filmcoach ONE WEEK FILM PROJECT & filmer. [opname filmcafe#4 11 juli j.l., interview met Coen Haver]

Kijk hier voor FOTOS van de ONE WEEK in 2018

2018 – DE FILM TRAILERS !

HEIN / ROSEBUD / BADMAN / 2034 / EINDZEGE 5 korte films gemaakt tijdens het – One Week Film Project – 13 t/m 17 augustus 2018 van NIEUWE FILMERS, landelijk filmplatform mét festival voor jonge filmmakers. De films gaan op za. 8 september 2018 in première tijdens het Nieuwe Filmers […]Lees meer »