2015 One Week Filmproject > teams bekend!

Vijf teams hebben hun crew compleet gekregen en een ticket voor het One Week Filmproject bemachtigd! Team Rebel with a crew, Team CineRAW, Team Cinema Hype, Team In Principe en Team Rosebud komen 10 t/m 14 aug in actie! Wij kijken er naar uit!

Team CineRAW
Team CineRAW, onder leiding van regisseur Robin de Ridder, bestaat uit zo’n 17 enthousiaste leden. Met Indra van ‘t Hooft (productie) struint hij al potentiële filmlocaties voor OWF 2015 af. Onder meer Marijn Hurkens (camera DOP) en Marlies Smeenge (scenario) zijn ook onderdeel van het team. Robin deed mee aan OWF 2014 en regisseerde toen de korte film Memento Mori, die volledig in slowmotion werd opgenomen. Onlangs maakte hij de film Switch.

Team Rebel with a crew
Aan het hoofd van team Rebel with a crew staat regisseur Joris Sluiter. Onder meer met dramaregisseur Juul van der Plas en producent & editor Ralf van de Wiel gaat dit team OWF 2015 te lijf. Eerder dit jaar werkte Joris als Director Of Photography aan de film Zoals het was.

Team In Principe
Manouk Eenig (Producent, teamcaptain), Pim Kromhout (productie), Lenn-art van Oostenbrugge (regisseur, schrijver) en Caroline Lichtenberg (actrice) vormen team In Principe. Manouk: “We gaan graag de uitdaging aan om een topproductie neer te zetten, en willen de kans grijpen ons werk in de schijnwerpers te zetten.” Regisseur Lenn-art maakte in 2013 de korte film The men who were shot in the lungs.

Team Cinema Hype
De crew van team Cinema Hype: o.a. Vincent Plu (scenarist, regisseur en teamcaptain), Douglas Robson (DOP) en Ron Riem (geluid). Vincent maakte in 2014 de korte film Afscheid. Ook deed hij mee met OWF 2014.

Team Rosebud
Met Jan van Ooijen als regisseur aan het roer, hoopt dit team hun titel ‘Winnaar OWF 2014’ dit jaar te kunnen verdedigen. Het team bestaat verder uit o.a. Everd Rijswijk (DOP), Evelien van Raaij (scenario) en Marc Raps (licht). Jan regisseerde vorig jaar de korte film Star.

 

Team Ingmar Sauer Networks
Het zesde team moest helaas last minute afzeggen wegens ziekte. Onder deze teamnaam zou Ingmar Sauer opereren als allround filmmaker, samen met een aantal producers. Hij wilde tijdens OWF graag de kans nemen om het filmvak in de praktijk te leren. Eerder maakte hij de korte film Aandacht.

Team Moviemes
Er was ook een zevende team in ons midden, deze heeft haar deelname helaas moeten cancelen vanwege tegenslagen in de voorbereidingsweek. Team Moviemes, bestaande o.a. uit regisseur Lianne Schenk, opnameleider Tessa Bezemer, DOP Kiki Henger en productie assistent Rachelle Janssen, kwam van de opleiding International Event, Music & Entertainment. Lianne regisseerde in 2015 ook de film Achter de wolken. Het ga jullie goed, makers! En tot ‘n volgende keer!